НКЦПФР прийняла рішення про реформування офіційних друкованих видань

В рамках процесу реформуванням державних друкованих засобів масової інформації НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на засіданні, яке відбулось 18 серпня 2016 року, прийняла рішення реформувати з 2017 року офіційні друковані видання Комісії, до яких належать газета «Цінні папери України», бюлетень «Бюлетень. Цінні папери України», журнал «Ринок цінних паперів України», бюлетень «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку».
Відповідно до рішень Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку №869 та №872 від 18.08.2016 р., бюлетень «Відомості НКЦПФР» в наступному 2017 році залишається єдиним офіційним друкованим виданням на ринку цінних паперів.
Згодом бюлетень «Відомості НКЦПФР» планується реформувати, а з 2018 року норму щодо обов‘язкової публікації інформації в офіційних друкованих виданнях скасувати.
Таким чином, Компанія «Емісія», починаючи з 2017 року, буле здійснювати усі публікації емітентів у бюлетень «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку», проте наші клієнти не відчують будь-яких змін у якості обслуговування, оскільки ми створюємо ескізи сторінок видання, на яких інформація наших клієнтів гарантовано формується мінімально можливого розміру, що значно знижує вартість замовлення. Окрім того, зроблені нами сторінки оприлюднюються в найближчому номері Бюлетеня у найкоротші терміни.

Оставьте комментарий