АБСОЛЮТНО НОВИЙ ПОРЯДОК РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ

З 1 березня 2019 року починає функціонувати АБСОЛЮТНО НОВИЙ порядок розкриття інформації на ринку цінних паперів.

Відтепер інформація розкриватиметься в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії та подаватиметься в Комісію або емітентом самостійно, або через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку (далі — Агент подання).

При цьому Комісією встановлено такі вимоги до обладнання, архітектури та порядку реалізації подання інформації, що виконати ıх̈ виявляється майже неможливим ані для емітентів, ані для професійних учасників ринку.

З 1 березня 2019 року програми «СПЕД» та «НДУ-звіт» працювати не будуть. Так само, дію особистого кабінету на сайті STOCKMARKET.GOV.UA рік буде припинено.

За наявною на сьогоднішній день інформацією, єдиним Агентом подання в найближчі місяці буде Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (ДУ «АРІФРУ»).

РЕЄСТРАЦІЯ У НОВОМУ СЕРВІСІ «КАБІНЕТ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ»

Наша Компанія, користувачам послуги «Корпоративний секретар», абсолютно безкоштовно пропонує взяти на себе весь тягар адаптації підприємства до нових умов розкриття інформації. Для емітентів, які не підключені до даної послуги, вартість супроводження складатиме лише 500 грн/рік.

  • Ваші звіти будуть розкриті та подані вчасно;
  • Ви отримаєте визначене законодавством підтвердження розкриття інформації;
  • Наші, а не Ваші, спеціалісти будуть працювати ночами, аби Ваши звіти потрапили в місця призначення в законні терміни;
  • Наші спеціалісти «обриватимуть» телефони АРІФРУ у випадку виникнення форс-мажорних ситуацій ;
  • Ми, як завжди, першими дізнаватимося про будь-які зміни та інформуватимемо Вас!

Для процесу реєстрації у новому сервісі, від Вас потрібно лише заповнити дані у додатку та сплатити рахунок від АРУФРУ за підключення.

Додаток для реєстрації

 

Оставьте комментарий